به گزارش «سراج24» سردار محمد غفاری با تاکید بر اینکه نفوذ جریانهای حاشیهساز دولت در خراسانرضوی دلیل استعفا از سمت مشاور استانداری وی بوده، اظهار کرد: در تاریخ 26 دی ماه سال جاری از سمت معاونت سیاسی امنیتی استاندار خراسانرضوی برکنار شدم.
وی افزود: پس از برکناری نیز با انتصاب به مشاور استاندار مخالفت و کرده و نپذیرفتم اما به دلیل تماسهای مکرر از نهاد ریاست جمهوری مبنی بر اینکه در سمت مشاور استاندار مشغول به فعالیت باشم تا 22 بهمن سکوت اختیار کردم.
غفاری تصریح کرد: از همان ابتدا بر این مسئله تاکید داشتم که تا پایان بهمن ماه اگر شرایط در فضای کشوری و استانی تغییر کرد بر ادامه مسئولیت خود مبادرت میکنم ولی در غیر این صورت استعفای رسمی خود را به استاندار تقدیم میکنم.
معاون سابق سیاسی امنیتی استاندار خراسانرضوی ادامه داد: با وجود تماس و درخواست استاندار مبتنی بر ادامه فعالیت و انصراف از استعفای خود، به دلیل عدم تغییر در شرایط، ظهر امروز استعفای خود را به استاندار خراسان رضوی تقدیم کردم.
وی با بیان اینکه در سال جاری شاهد نفوذ و بروز جریانهای حاشیهساز دولت در خراسان رضوی هستیم، خاطرنشان کرد: اعتقاد من بر این است که تا سال گذشته و اوایل سال جاری چیزی با نام جریان حاشیهساز در استان نفوذ نداشته اما در بخشهایی از خراسانرضوی شاهد نفوذ و استقرار جریاننهای حاشیهساز هستیم.
غفاری تاکید کرد: تا زمانی که جریانهای حاشیهساز در دولت سبب اختلاف بین مسئولان، نظام و مردم شده و همچنین این مسئله سبب کاهش کارآمدی دولت و فشار بر مردم شود امکان فعالیت و خدمت برای من و امثال من نیست.
مشاور سابق استاندار خراسانرضوی یادآور شد: با عنوان نیروی سیاسی و فرهنگی در هر جای ایران و تا پایان عمر به فعالیتهای فرهنگی و سیاسی خود ادامه میدهم.
منبع: خبرگزاری فارس



